Стаклокерамичка плоча ECT643SYW - Gorenje
затвори
...
ECT643SYW Стаклокерамичка плоча
19.790,00 ден

Стаклокерамичка плоча ECT643SYW

Стаклокерамичка плоча Димензии (ШxВxД): 60 × 5,4 × 52 cm
19.790,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
BO74SYW + ECT643SYW
+
ECT643SYW
Стаклокерамичка плоча ECT643SYW
=
39.780,00 ден
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

_products/features/icon - FishZone

FishZone

Без проблеми со овалните садови
Традиционално кружната зона за готвење може да се прошири во поголема и овална површина која е особено погодна за пошироки садови.
_products/features/icon - StayWarm

StayWarm

Без проблеми со гостите што доцнат
Функцијата StayWarm ја загрева храната на константна температура од 70˚C сѐ додека не дојде вистинското време за послужување. Јадењето ги задржува своите оригинални вкусови и температурата, додека не биде послужено.
_products/features/icon - StopGo

StopGo

Направете пауза без проблеми
Функцијата StopGo го запира готвењето и продолжува со истиот параметар кога повторно ќе се реактивира.

Тајмер

Секогаш под будно око
Одбројувачкиот тајмер може да се постави до 99 минути. Ако од искуство ви е познато оптималното време за готвење на одредено јадење, тајмерот може да се постави и плочата за готвење автоматски ќе се исклучи кога поставеното време ќе истече. Звучниот сигнал ќе означи дека јадењето е готово.
Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

Бела боја

Закосен раб од предната страна

Контрола на допир (TouchControl)

Тајмер

Stop&Go (Пауза) - За максимално сигурно готвење

Одржување на топлина

FishZone

4 HiLight зони за готвење
лево напред: Круг 12/21 cm, 0.8/2.2 kW,
десно напред: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
лево назад: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
десно назад: Дијаметар 17×26.5 cm, 1.5/2.4 kW

Сигнализација на преостаната топлина

Заштита од деца

Димензии (ШxВxД): 60 × 5,4 × 52 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 71,5 × 14,5 × 64 cm

Мерки за вградување: 56 × 5 × 49 cm

Нето тежина на апаратот: 7,7 kg

Бруто тежина на апаратот: 8,2 kg

Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W

Приклучна моќ: 7.000 W

Код: 733113

EAN Код: 3838782172830

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice