Стаклокерамичка плоча ECT643BCSC - Gorenje
затвори
...
ECT643BCSC Стаклокерамичка плоча
15.390,00 ден

Стаклокерамичка плоча ECT643BCSC

Димензии (ШxВxД): 60 × 5,4 × 52 cm
15.390,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
Достапно онлајн
BOS737E301X + ECT643BSC
+
ECT643BCSC
Стаклокерамичка плоча ECT643BCSC
=
35.380,00 ден 27.990,00 ден
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

_products/features/icon - Индикатори за преотаната топлина

Индикатори за преотаната топлина

За да се обозбеди дополнителна безбедност, индикаторите за преостаната топлина се осветлуваат за да се покаже која зона на плочата е сè уште топла. Сè додека индикаторот е запален, зоната за готвење не смее да се допира. Таа зона може да се искористи и за одмрзнување или за одржување на храната топла.
Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

Црна

Закосен раб од предната страна

Контрола на допир (TouchControl)

Тајмер

Stop&Go (Пауза) - За максимално сигурно готвење

Одржување на топлина

FishZone

4 HiLight зони за готвење
лево напред: Круг 12/21 cm, 0.8/2.2 kW,
десно напред: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
лево назад: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
десно назад: Дијаметар 17×26.5 cm, 1.5/2.4 kW

Сигнализација на преостаната топлина

Заштита од деца

Димензии (ШxВxД): 60 × 5,4 × 52 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 71,5 × 14,5 × 64 cm

Мерки за вградување: 56 × 6,2 × 49 cm

Нето тежина на апаратот: 7,7 kg

Бруто тежина на апаратот: 8,2 kg

Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W

Приклучна моќ: 7.000 W

Код: 730354

EAN Код: 3838782103872

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice