Стаклокерамичка плоча ECS643BSC - Gorenje
затвори
...
ECS643BSC Стаклокерамичка плоча
26.990,00 ден

Стаклокерамичка плоча ECS643BSC

Стаклокерамичка плоча Димензии (ШxВxД): 59,5 × 5,4 × 52 cm
BO737E114XG + ECS643BSC
+
ECS643BSC
Стаклокерамичка плоча ECS643BSC
=
26.990,00 ден
=
31.880,00 ден
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

_products/features/icon - FishZone

FishZone

Овална зона за готвење, идеална за широки садови
Традиционално кружната зона за готвење може да се прошири во поголема и овална површина која е особено погодна за пошироки садови.
_products/features/icon - StayWarm

StayWarm

Без проблеми со гостите што доцнат
Функцијата StayWarm ја загрева храната на константна температура од 70˚C сѐ додека не дојде вистинското време за послужување. Јадењето ги задржува своите оригинални вкусови и температурата, додека не биде послужено.
_products/features/icon - Тајмер

Тајмер

Секогаш под будно око
Одбројувачкиот тајмер може да се постави до 99 минути. Ако од искуство ви е познато оптималното време за готвење на одредено јадење, тајмерот може да се постави и плочата за готвење автоматски ќе се исклучи кога поставеното време ќе истече. Звучниот сигнал ќе означи дека јадењето е готово.
Повеќе
Затвори

StopGo

Направете пауза без проблеми
Функцијата StopGo го запира готвењето и продолжува со истиот параметар кога повторно ќе се реактивира.

Индикатори за преотаната топлина

За да се обозбеди дополнителна безбедност, индикаторите за преостаната топлина се осветлуваат за да се покаже која зона на плочата е сè уште топла. Сè додека индикаторот е запален, зоната за готвење не смее да се допира. Таа зона може да се искористи и за одмрзнување или за одржување на храната топла.
Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

Црна

Брусен раб на плочата

SliderTouch - управување на допир со лизгање

Тајмер

Stop&Go (Пауза) - За максимално сигурно готвење

Одржување на топлина

FishZone

4 HiLight зони за готвење
лево напред: Круг 12/21 cm, 0.8/2.2 kW,
десно напред: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
лево назад: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
десно назад: Дијаметар 17×26.5 cm, 1.5/2.4 kW

Сигнализација на преостаната топлина

Заштита од деца

Димензии (ШxВxД): 59,5 × 5,4 × 52 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 71,5 × 14,5 × 64 cm

Мерки за вградување: 56 × 7 × 49 cm

Нето тежина на апаратот: 7,7 kg

Бруто тежина на апаратот: 8,2 kg

Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W

Приклучна моќ: 7.000 W

Код: 817499

EAN Код: 3838782422201

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice