Стаклокерамичка плоча EC610CSC - Gorenje
EC610CSC Стаклокерамичка плоча

Стаклокерамичка плоча EC610CSC

Димензии (ШxВxД): 59,5 × 9,2 × 51 cm
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Црна

Закосен раб од предната страна

Димензии (ШxВxД): 59,5 × 9,2 × 51 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 71,5 × 14,5 × 62 cm

Мерки за вградување: 56 × 6,2 × 49 cm

Нето тежина на апаратот: 7,8 kg

Бруто тежина на апаратот: 8,3 kg

Приклучна моќ: 6.200 W

Код: 468653

EAN Код: 3838942006531

Прилози

Accessories

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice