Вградни сетови - Gorenje
затвори
...

Вградни сетови

BO7530CLB + EC642CLB
BO7530CLB
Вградна рерна BO7530CLB Електронски програмски тајмер со аналоген дисплеј / Енергетска класа: A / Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
+
EC642CLB
Стаклокерамичка плоча EC642CLB Димензии (ШxВxД): 59,5 × 9,2 × 51 cm
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice