Шпорети - Gorenje
затвори
...

Шпорети

Дизајнерски линии:
Дополнителни карактеристики:
KC6355XT KC6355XT Комбиниран шпорет 36.990,00 ден IconLED Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
EC62CLI
EC62CLB
EC62CL Електричен шпорет 29.990,00 ден Достапно во: Електронски програмски тајмер со аналоген дисплеј Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
EC6351XC EC6351XC Електричен шпорет 25.990,00 ден IconLED Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
K6351XC K6351XC Комбиниран шпорет 24.990,00 ден IconLED Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
EC6351WC EC6351WC Електричен шпорет 24.490,00 ден IconLED Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
EC6141WC EC6141WC Електричен шпорет 22.690,00 ден Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
EC6141SC EC6141SC Електричен шпорет 23.490,00 ден 20.990,00 ден Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
EC6111SG EC6111SG Електричен шпорет 21.990,00 ден 19.990,00 ден Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
EC6111WG EC6111WG Електричен шпорет 20.990,00 ден 18.990,00 ден Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
K6121SG K6121SG Комбиниран шпорет 18.990,00 ден Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
E6141WB E6141WB Електричен шпорет 17.990,00 ден Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
EC5111WG EC5111WG Електричен шпорет 16.690,00 ден Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 50 × 85 × 59,4 cm
E5121SH E5121SH Електричен шпорет 14.990,00 ден Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 50 × 85 × 59,4 cm
K6110WG K6110WG Комбиниран шпорет 16.390,00 ден 14.990,00 ден Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
E6111WB E6111WB Електричен шпорет 14.490,00 ден Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
E5121WH E5121WH Електричен шпорет 12.990,00 ден Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 50 × 85 × 59,4 cm
K5111WG K5111WG Комбиниран шпорет 12.990,00 ден Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 50 × 85 × 59,4 cm
E5110WH E5110WH Електричен шпорет 12.690,00 ден Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 50 × 85 × 59,4 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice