Активност - Gorenje
затвори
...

Активност

Во согласност со новата организациона шема на Групацијата, различните компании Gorenje се поделени во пет сектори:

  • Сектор за Апарати за домаќинство, кој се бави со производство и продажба на апарати за домаќинство.
  • Сектор за мебел за ентериери, кој се бави со производство и продажба на мебел за кујни и купатила, уредување на купатила и керамички плочки..
  • Сектор за Затоплување и Опрема, кој се бави со производство и продажба на бојлери, алат и опрема за индустрија.
  • Сектор за Услуги, кој се бави со трговија, инженерство, дистрибуција, кетеринг услуги, туризам и управување со недвижности.
  • Сектор за Енергија и Животна средина, кој е одговорен за управување со загуби, отстранување и процесирање на наслаги од течен отпад, како и со производство и продажба на тули, подни греди и горни прагови за врати и прозори.
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice