UEFA EURO2020 - Gorenje
Мени+
затвори
...
Навивачка еуфорија #simplyfansПридружете ни се заедно да навиваме на EURO2020
1

Горење е горд спонзор на Европското првенство UEFA EURO2020

Како горд спонзор на Европското првенство UEFA EURO2020, ви нудиме производи кои ви го поедноставуваат животот и ви дозволуваме да ја препуштите работата на врвни уреди за време на шампионатот и безгрижно да ја насочите својата енергија кон страсно навивање.

Купувајте онлајн брзо, лесно и безбедно на www.gorenje.com.mk, а ние бесплатно ќе Ви ги доставиме производите до Вашиот дом.

 

*Акцијата важи до 11.07.2020 година или до потрошување на залихите.

Шампиони во домашна работа по одлични цени

Продажни салони Gorenje:

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice