Грижејќи се за себе, се грижиме за природата - Gorenje
затвори
...
1

Грижејќи се за себе, се грижиме за природата

Изберете енергетски ефикасни апарати

Во борба со внатрешното загадување, технологијата е пријател на животната средина

Грижата за околината започнува дома, секој ден. Многу секојдневни активности, всушност, можат да дадат свој придонес за намалување на загадувањето и отпадот. Различни задачи што рутински ги правиме може да се извршат поефикасно и со користење на помалку вода (или да се користи водата повеќе пати), помалку електрична енергија и со ограничена употребата на детергенти кои загадуваат.

Постојат две главни причини зошто мора да се обрне внимание при изборот на високо енергетски апарати за домаќинство: 1) сметките за електрична енергија и вода долгорочно ќе се намалат, а тоа директно ќе влијае на вкупниот домашен буџет и 2) помалата потрошувачка на енергија значи дека помагате во зачувување на природните ресурси на животната средина и што е најважно, придонесувате за почиста животна средина.

Новите генерации на апарати за домаќинство од Горење се дизајнирани автоматски да ја намалат потрошувачката на енергија и вода, а со тоа и влијанието врз животната средина.  Грижејќи се за себе, се грижиме за природата – изберете енергетски ефикасни апарати!

 

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice