Пролетна акција во Горење - Gorenje
затвори
...
Уживајте во пролеттаАкцијата важи од 15.03. до 15.04.2021
1
Први дознајте ги тековните акции и специјалните понуди на Gorenje
Регистрирајте се да добивате информации за тековни акции, специјални понуди и нови производи!
Регистрирајте се за Gorenje newsletter! Први дознајте ги тековните акции и специјалните понуди на Gorenje

Уживајте во пролетта со промотивните цени од Горење

Од 15.03. до 15.04.2021 година можете да одберете големи и мали апарати за домаќинство по промотивна цена!

Сега е совршена шанса да ја освежите вашата кујна и да го модернизирате вашиот дом со помош на корисните апарати од Горење кои ги поедностават вашите секојдневни домашни активности, ви заштедуваат време и ви заштедуваат напор. Дозволете апаратите да ја завршат работата за вас, а вие уживајте во слободното време!

Машини за перење и сушење алишта

WHP74ES Машина за перење 15.990,00 ден Машина за перење / Капацитет за перење: 7 kg / Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm / Енергетска класа: A+++
WHP62ES Машина за перење 13.490,00 ден Машина за перење / Капацитет за перење: 6 kg / Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm / Енергетска класа: A+++

Апарати за готвење

Комбинирани фрижидери

RF4141PW4 Самостоен комбиниран фрижидер 12.490,00 ден Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: A+ / Бруто капацитет: 207 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 55 × 143,4 × 54,2 cm
RF4141PS4 Самостоен комбиниран фрижидер 13.490,00 ден Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: A+ / Бруто капацитет: 207 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 55 × 143,4 × 54,2 cm
RK6192EBK4 Самостоен комбиниран фрижидер 21.990,00 ден Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: A++ / Бруто капацитет: 320 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
NRC6193SXL5 Самостоен комбиниран фрижидер 39.990,00 ден 34.990,00 ден Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: А+++ / Бруто капацитет: 354 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 66,3 cm

Мали апарати за домаќинство

Продажни салони Gorenje:

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции