FrostLess промо модели - Gorenje
затвори
...
ПОДГОТВЕНИ ЗА ЛЕДЕНА ЗАБАВА!Купете фрижидер и наздравете со пиво
1
RK611PW4 Самостоен комбиниран фрижидер 21.990,00 ден 18.990,00 ден Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: A+ / Бруто капацитет: 326 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
RK611PS4 Самостоен комбиниран фрижидер 23.990,00 ден 19.990,00 ден Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: A+ / Бруто капацитет: 326 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
RK6192AX4 Самостоен комбиниран фрижидер 25.490,00 ден 22.990,00 ден Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: A++ / Бруто капацитет: 326 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
RK6191AW Самостоен комбиниран фрижидер 20.990,00 ден 16.491,00 ден Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: A+ / Бруто капацитет: 326 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
RK6191AX Самостоен комбиниран фрижидер 22.990,00 ден 17.991,00 ден Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: A+ / Бруто капацитет: 326 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции