NoFrost промо модели - Gorenje
затвори
...
НЕМА ПОВЕЌЕ „ФРУСТРАЦИИ“!НЕМА МРАЗ. НЕМА ПРОБЛЕМИ.
1

БЕЗ МРАЗ.

Заборавете на „фрустрирачкиот“ мраз на внатрешните ѕидови во вашиот комбиниран фрижидер. Нема повеќе често чистење и одмрзнување. Исто така, со оглед на тоа дека фрижидерот не фаќа мраз, потрошувачката на енергија е на ниско ниво.

НЕМА ЛЕПЕЊЕ.

Речиси и не постои ништо повеќе „фруструрачки“ од тоа кога замрзната храна упорно се лепи една со друга. Интензивната циркулација на ладниот воздух спречува вашата замрзната храна да се лепи една со друга во голема грутка.

ПОВЕЌЕ ПРОСТОР.

Кажете му збогум на акумулираниот мраз кој го блокира погледот на вашите замрзнати производи и завзема скапоцен простор. Од сега па натаму, можете да погледнете без „фрустрации“ во внатрешноста на вашиот замрзнувач.

ПОВЕЌЕ СВЕЖИНА.

Иновативниот систем без „фрустрации“ ќе ја задржи вашата храна свежа и здрава долго време. IonAir, MultiFlow 360 ° и DynamiCooling ја штитат храната во фрижидерот од прерано расипување, а вас ве штитат од побеснување.
NRK611PW4 Самостоен комбиниран фрижидер 24.490,00 ден 21.490,00 ден Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: A+ / Бруто капацитет: 325 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6191CX Самостоен комбиниран фрижидер 26.490,00 ден 22.990,00 ден Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: A+ / Бруто капацитет: 325 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6191TW Самостоен комбиниран фрижидер 30.490,00 ден 24.990,00 ден Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: A+ / Бруто капацитет: 329 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6191TX Самостоен комбиниран фрижидер 32.490,00 ден 25.990,00 ден Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: A+ / Бруто капацитет: 329 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6202MX4 Самостоен комбиниран фрижидер 32.990,00 ден 27.990,00 ден Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: A++ / Бруто капацитет: 363 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 64 cm
NRK6201MW4 Самостоен комбиниран фрижидер 30.990,00 ден 26.990,00 ден Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: A+ / Бруто капацитет: 363 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 64 cm
NRC6192TX Самостоен комбиниран фрижидер 37.990,00 ден 29.990,00 ден Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: A++ / Бруто капацитет: 329 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6193TX Самостоен комбиниран фрижидер 44.990,00 ден 27.991,00 ден Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: А+++ / Бруто капацитет: 329 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции