Месечни акции и промоции - Gorenje
затвори
...
Месечни акции и промоцииАкцијата важи до крајот на тековниот месец или до потрошување на залихата
1

Месечни акции и промоции

Први дознајте ги тековните акции и специјалните понуди на Gorenje
Регистрирајте се да добивате информации за тековни акции, специјални понуди и нови производи!
Регистрирајте се за Gorenje newsletter! Први дознајте ги тековните акции и специјалните понуди на Gorenje
Одберете производи кои ви го поедноставуваат животот и ви дозволуваат да ја препуштите работата на врвни уреди и безгрижно да ја насочите својата енергија кон работите кои навистина ви значат.

Купувајте онлајн брзо, лесно и безбедно на www.gorenje.com.mk, а ние бесплатно ќе Ви ги доставиме производите до Вашиот дом.

 

*Акцијата важи до крајот на тековниот месец или до потрошување на залихите.

Машини за перење и сушење алишта

Апарати за готвење

BOS737E301X + ECT643BSC Kомбинација 35.380,00 ден 28.490,00 ден Kомбинација

Комбинирани фрижидери

NRC6193SXL5 Самостоен комбиниран фрижидер 39.990,00 ден 34.990,00 ден Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: А+++ / Бруто капацитет: 354 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 66,3 cm

Мали апарати за домаќинство

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice