Мијалници на промоција - Gorenje
затвори
...
Машини за перење и сушењеПромотивни акции во Gorenje Stuidio
1

Промоција на машини за перење и сушење алишта во Gorenje Studio

Купувајте во нашите продажни салони или онлајн брзо, лесно и безбедно на www.gorenje.com.mk, а ние бесплатно ќе Ви ги доставиме производите до Вашиот дом.

*Промотивните цени се во вкалкулиран попуст. Промоцијата важи до 31.03.2019 година.

Посетете нѐ:

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice