Машини за перење алишта на промоција - Gorenje
затвори
...
Машини за перење и сушењеПромотивни акции во Gorenje Stuidio
1

Промоција на машини за перење и сушење алишта во Gorenje Studio

Купувајте во нашите продажни салони или онлајн брзо, лесно и безбедно на www.gorenje.com.mk, а ние бесплатно ќе Ви ги доставиме производите до Вашиот дом.

*Промотивните цени се во вкалкулиран попуст. Промоцијата важи до 30.04.2019 година.

WHE62S3 Машина за перење 14.490,00 ден Машина за перење / Капацитет за перење: 6 kg / Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm / Енергетска класа: A+++
WHE74S3 Машина за перење 16.990,00 ден 14.990,00 ден Машина за перење / Капацитет за перење: 7 kg / Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm / Енергетска класа: A+++
WEI823 Машина за перење 24.690,00 ден Машина за перење / Капацитет за перење: 8 kg / Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm / Енергетска класа: A+++ / Инвертер мотор (PowerDrive)
WEI943 Машина за перење 26.990,00 ден Машина за перење / Капацитет за перење: 9 kg / Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm / Енергетска класа: A+++ / Инвертер мотор (PowerDrive)

Посетете нѐ:

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice