Мали апарати на промоција - Gorenje
затвори
...
Мали апарати за домаќинствоПромотивни акции во Gorenje Stuidio
1

Промоција на мали апарати за домаќинство во Gorenje Studio

Купувајте во нашите продажни салони или онлајн брзо, лесно и безбедно на www.gorenje.com.mk, а ние бесплатно ќе Ви ги доставиме производите до Вашиот дом.

*Промотивните цени се во вкалкулиран попуст. Промоцијата важи до 30.04.2019 година.

CWAL 3/1BK Садови за готвење 3.990,00 ден 3.450,00 ден Код: 665028 / Gorenje / Линија: BLACK COLLECTION / Површина која спречува лепење на храната / Gorenje
CWAL 28FBK Садови за готвење 1.990,00 ден 1.550,00 ден Код: 665477 / Gorenje / Линија: BLACK COLLECTION / Површина која спречува лепење на храната / Gorenje
KT10KARIM LED Кујнска вага 1.450,00 ден 1.050,00 ден Стаклена површина на вагата
BM900WII Апарат за печење леб 4.290,00 ден 3.950,00 ден Моќност на грејачот: 550 W / Број на oднапред дефинирани програми: 15 / Програма за леб без глутен / Програма за џем / Програма за јогурт
ST550BY Стерилизатор 3.290,00 ден

Посетете нѐ:

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice