Фрижидери на промоција - Gorenje
затвори
...
ФрижидериПромотивни акции во Gorenje Stuidio
1

Промоција на фрижидери во Gorenje Studio

Купувајте во нашите продажни салони или онлајн брзо, лесно и безбедно на www.gorenje.com.mk, а ние бесплатно ќе Ви ги доставиме производите до Вашиот дом.

*Промотивните цени се во вкалкулиран попуст. Промоцијата важи до 30.04.2019 година.

RB6151AW Самостоен ладилник 15.990,00 ден Самостоен ладилник / Енергетска класа: A+ / Бруто капацитет: 260 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 145 × 64 cm
NRK611PW4 Самостоен комбиниран фрижидер 24.490,00 ден 21.490,00 ден Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: A+ / Бруто капацитет: 325 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm

Посетете нѐ:

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice