Апарати за готвење на промоција - Gorenje
затвори
...
Апарати за готвењеПромотивни акции во Gorenje Stuidio
1

Промоција на aпарати за готвење во Gorenje Studio

Купувајте во нашите продажни салони или онлајн брзо, лесно и безбедно на www.gorenje.com.mk, а ние бесплатно ќе Ви ги доставиме производите до Вашиот дом.

*Промотивните цени се во вкалкулиран попуст. Промоцијата важи до 30.04.2019 година.

BO7530CLB + EC642CLB
BO7530CLB
Вградна рерна BO7530CLB Електронски програмски тајмер со аналоген дисплеј / Вградна рерна / Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
+
EC642CLB
Стаклокерамичка плоча EC642CLB Стаклокерамичка плоча / Димензии (ШxВxД): 59,5 × 9,2 × 51 cm
=
K5121BRD Комбиниран шпорет 14.990,00 ден 12.990,00 ден Комбиниран шпорет / Димензии (ШxВxД): 50 × 85 × 59,4 cm
MO20KARIM 7.790,00 ден 4.990,00 ден Електронско управување / Функција SmartDisplay / Дефиниран старт на готвење / Повеќе начини на готвење / Број на инфра греjачи: 1 / Димензии (ШxВxД): 45,2 × 26,2 × 36,4 cm

Посетете нѐ:

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции