Final Sale Gorenje Studio - Gorenje
затвори
...
1

Време е за одлични попусти!

Сега е вистинско време да го освежите вашиот дом со апаратите за домаќинство кои отсекогаш сте ги посакувале, сега по намалени цени до 40%, само во Gorenje Studio!

Локациите и контакт податоците за продажните салони Gorenje Studio во кои се достапни акциските апарати можете да ги погледнете тука.

Одберете производи по акциски цени

Фрижидери

Апарати за готвење

MO6240SY2W 7.790,00 ден 6.491,00 ден Електронско управување / Функција SmartDisplay / Дефиниран старт на готвење / Број на инфра греjачи: 1

Вградни плочи

Аспиратори

Машини за перење и сушење алишта

DP7C Машина за сушење на алишта - проветрувачка 15.990,00 ден 13.691,00 ден Електричен / Капацитет на сушење: 7 кг / Енергетска класа: C

Машини за садови

Мали апарати за домаќинство

R606E Резач 4.590,00 ден 4.051,00 ден Моќност на моторот (max): 180 W / Дебелина на сечилото: 0-15 mm
S300W Сецко 1.750,00 ден 1.291,00 ден Моќност на моторот (max): 300 W / AC мотор за сигурно работење / Капацитет на садот за сечкање: 1 l / Додатоци за дополнителна употреба на апаратот : Сечило за ефикасно сецкање, Високо ефективан маталка
S400W Сецко 1.790,00 ден 1.391,00 ден Моќност на моторот (max): 400 W / AC мотор за сигурно работење / Капацитет на садот за сечкање: 0,5 l / Додатоци за дополнителна употреба на апаратот : Сечило за ефикасно сецкање, Високо ефективан маталка
K17INF Бокал за греење вода 3.490,00 ден 2.791,00 ден Големина на садот: 1,7 l / Индикатор за нивото на водата / Автоматско исклучување / Заштита од прегревање
VC1825DPWII Правосмукалка 4.290,00 ден 3.791,00 ден DELTA POWER II / Со вреќичка / Број на додатоци: 1 / Универзална четка
VC1825PSWG Правосмукалка 4.290,00 ден 3.791,00 ден POWER SLIDE / Со вреќичка / Број на додатоци: 1 / Универзална четка
MRP275EA Миксер 2.050,00 ден 1.391,00 ден Моќност на моторот (max): 275 W / Број на брзини за лесно ракување: 4 / DC мотор за економична употреба и долготрајност
MRP330EA Миксер 2.250,00 ден 1.491,00 ден Моќност на моторот (max): 330 W / Број на брзини за лесно ракување: 4 / AC мотор за сигурно работење

Бојлери

GBFU80SIMB Бојлер под притисок 10.790,00 ден 9.301,00 ден Волумен: 75,1 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид, Хоризонтално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 45,4 × 81,6 × 46,1 cm

Продажни салони Gorenje:

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice