Купете бојлер и добијте ПОДАРОК фен за коса - Gorenje
затвори
...
1

Одберете среднолитражен бојлер, добијте ПОДАРОК фен за коса HD122B и уживајте во топла вода во секое време!

Уживајте во безгрижно користење на топла вода гарантирана од врвната технологија со едноставни и иновативни решенија и одлична енергетска ефикасност. Современиот дизајн е надополнет со извонредна енергетска ефикасност и квалитетни материјали кои ја чуваат животната средина, со цел најоптимален квалитет на живот.

Бојлерите за вода од новата генерација OGB се опремени со нов напреден и паметен електронски регулатор, кој врз основа на однесувањето на корисникот ја оптимизира потрошувачката на енергија, значително ја намалува топлинската загуба и при работењето во модот SMART заштедува до 25% енергија.

Новата генерација на современи бојлери го прават секојдневниот живот едноставен и го претвораат времето поминато дома во незаборавно искуство.

 

Акцијата важи за сите среднолитражни бојлери од Gorenje (30 литри или повеќе) од 15.06.2019 година до 15.07.2019 година или до истекот на залихите.

Погледнете ги акциските бојлери

TG50NG Бојлер под притисок 5.850,00 ден Бојлер под притисок / Волумен: 47,5 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 45,4 × 56,1 × 46,1 cm
TG80NG Бојлер под притисок 6.250,00 ден Бојлер под притисок / Волумен: 76,1 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 45,4 × 76,6 × 46,1 cm
TG100NG Бојлер под притисок 7.250,00 ден Бојлер под притисок / Волумен: 96,1 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 45,4 × 92,6 × 46,1 cm
TGR30NG Бојлер под притисок 5.650,00 ден Бојлер под притисок / Волумен: 30,4 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 45,4 × 46,8 × 46,1 cm
TGR50NG Бојлер под притисок 5.950,00 ден Бојлер под притисок / Волумен: 47,5 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 45,4 × 57 × 46,1 cm
TGR80NG Бојлер под притисок 6.450,00 ден Бојлер под притисок / Волумен: 76,1 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 45,4 × 77,5 × 46,1 cm
TGR100NG Бојлер под притисок 7.990,00 ден Бојлер под притисок / Волумен: 96,1 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 45,4 × 93,5 × 46,1 cm
TGR50XNGU Бојлер под притисок 10.490,00 ден 9.490,00 ден Бојлер под притисок / Волумен: 47,5 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 45,4 × 57 × 46,1 cm
TGR50SMT Бојлер под притисок 7.290,00 ден Бојлер под притисок / Волумен: 47,5 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 45,4 × 59,7 × 46,1 cm
TGR80SMT Бојлер под притисок 8.290,00 ден Бојлер под притисок / Волумен: 76,1 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 45,4 × 80,2 × 46,1 cm
TGR100SMT Бојлер под притисок 9.290,00 ден Бојлер под притисок / Волумен: 96,1 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 45,4 × 96,2 × 46,1 cm
TGR80SNG Бојлер под притисок 6.990,00 ден Бојлер под притисок / Волумен: 77,2 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 33,4 × 131 × 35,4 cm
TGRK100LNG Бојлер под притисок 9.990,00 ден Бојлер под притисок / Волумен: 90,7 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 45,4 × 95 × 46,1 cm
TGRK100RNG Бојлер под притисок 9.990,00 ден Бојлер под притисок / Волумен: 90,7 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 45,4 × 95 × 46,1 cm
TGRK120LNG Бојлер под притисок 10.990,00 ден Бојлер под притисок / Волумен: 108 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 45,4 × 109 × 46,1 cm
TGRK120RNG Бојлер под притисок 10.990,00 ден Бојлер под притисок / Волумен: 108 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 45,4 × 109 × 46,1 cm
OTG100SLSIM Бојлер под притисок 9.990,00 ден Бојлер под притисок / Волумен: 98,1 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 42 × 112,5 × 44,5 cm
GBL50N Бојлер под притисок 8.990,00 ден Бојлер под притисок / Волумен: 47 l / Начин на монтажа: Хоризонтално на плафон / Димензии (ШxВxД): 50 × 58,3 × 50,7 cm
GBL80N Бојлер под притисок 9.850,00 ден Бојлер под притисок / Волумен: 76,1 l / Начин на монтажа: Хоризонтално на плафон / Димензии (ШxВxД): 50 × 80,3 × 50,7 cm
GBK80ORRN 13.590,00 ден 11.801,00 ден Волумен: 72,6 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 50 × 81 × 50,7 cm
GBK80ORLN 13.590,00 ден 11.801,00 ден Волумен: 72,6 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 50 × 81 × 50,7 cm
GBK100ORRN 14.590,00 ден 12.701,00 ден Волумен: 92,5 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 50 × 95,5 × 50,7 cm
GBK100ORLN 14.590,00 ден 12.701,00 ден Волумен: 92,5 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 50 × 95,5 × 50,7 cm
GBK120ORRN 15.190,00 ден Волумен: 112,9 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 50 × 111 × 50,7 cm
GBK120ORLN 15.190,00 ден Волумен: 112,9 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 50 × 111 × 50,7 cm
GBK150ORRN 17.590,00 ден Волумен: 141,5 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 50 × 132,5 × 50,7 cm
GBK150ORLN 17.590,00 ден Волумен: 141,5 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 50 × 132,5 × 50,7 cm
GBFU50SIM Бојлер под притисок 8.190,00 ден Бојлер под притисок / Волумен: 47,1 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид, Хоризонтално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 45,4 × 58,3 × 46,1 cm
GBFU80SIMB Бојлер под притисок 10.790,00 ден 9.301,00 ден Бојлер под притисок / Волумен: 75,1 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид, Хоризонтално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 45,4 × 81,6 × 46,1 cm
GBFU100SIM Бојлер под притисок 10.190,00 ден Бојлер под притисок / Волумен: 96,2 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид, Хоризонтално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 45,4 × 94,8 × 46,1 cm
TGRH120 Бојлер под притисок 8.690,00 ден Бојлер под притисок / Волумен: 116,4 l / Начин на монтажа: Хоризонтално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 45,4 × 109 × 46,1 cm
OGB100SM Бојлер под притисок 12.790,00 ден Бојлер под притисок / Волумен: 97,3 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 50 × 97,5 × 51,2 cm
OGB120SM Бојлер под притисок 13.990,00 ден Бојлер под притисок / Волумен: 118,1 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 50 × 113 × 51,2 cm

Локациите и контакт податоците за продажните салони на Gorenje, како и партнерските продавници во кои се достапни акциските апарати можете да ги погледнете тука:

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции