BLACK FRIDAY 2020 - Gorenje
затвори
...
СОСЕМА НЕОБИЧНА СЕДМИЦАНеверојатни попусти на апарати за домаќинство
1

Понекогаш необичните работи се оние што го поедноставуваат вашиот живот. Затоа, не пропуштајте ја оваа необична Black Friday седмица во Gorenje со неповторлива понуда!

Од 23 до 30 ноември можете да одберете големи и мали апарати за домаќинство по фантастична цена!

Сега е совршена шанса да ја освежите вашата кујна и да го модернизирате вашиот дом со помош на корисните апарати од Горење кои ги поедностават вашите секојдневни домашни активности, ви заштедуваат време и ви заштедуваат напор. Дозволете апаратите да ја завршат работата за вас, а вие уживајте во слободното време!

Откријте ги одличните апарати по промотивни цени

Одберете ги Вашите омилени апарати по промотивни цени

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции