Акции - Gorenje
затвори
...

Акции

Први дознајте ги тековните акции и специјалните понуди на Gorenje
Регистрирајте се да добивате информации за тековни акции, специјални понуди и нови производи!
Регистрирајте се за Gorenje newsletter! Први дознајте ги тековните акции и специјалните понуди на Gorenje

Машини за перење и сушење алишта

Апарати за готвење

Машини за садови

Комбинирани фрижидери

RK611PW4 Самостоен комбиниран фрижидер 21.990,00 ден 18.990,00 ден Енергетска класа: A+ / Бруто капацитет: 326 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
RK611PS4 Самостоен комбиниран фрижидер 23.990,00 ден 19.990,00 ден Енергетска класа: A+ / Бруто капацитет: 326 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm

Мали апарати за домаќинство

VCK1901WF Правосмукалка 7.590,00 ден 5.990,00 ден ATLANTIS 2 / Водена филтрација / Број на додатоци: 3 / Универзална четка

Клима уреди и бојлери

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice