Black Friday 2018 - Gorenje
затвори
...
1

ЦРНИОТ ПЕТОК пристигна, време е за одлични попусти!

Погледнете ги апаратите за домаќинство од Gorenje со попуст и до 40%! Можеби Ви треба нова машина за миење садови или фрижидер? Дали барате практичен кујнски производ за подарок за Нова година и Божиќ?

Погледнете и побарајте ги апаратите во нашите продажни салони - започнете го празничниот шопинг!

 

 

Одберете производи по акциски цени

Мали апарати за домаќинство

KT05W Кујнска вага 1.590,00 ден 1.191,00 ден Кујнска вага / Патентирана сензорска технологија / Стаклена површина на вагата
KT05BK Кујнска вага 1.590,00 ден 1.191,00 ден Кујнска вага / Патентирана сензорска технологија / Стаклена површина на вагата
OT180GB Вага за телесна тежина 1.750,00 ден 1.291,00 ден Вага за телесна тежина / Патентирана сензорска технологија / Стаклена површина на вагата
OT180KARIMW Вага за телесна тежина 1.990,00 ден 1.491,00 ден Вага за телесна тежина / Патентирана сензорска технологија / Стаклена површина на вагата
OT180KARIMB Вага за телесна тежина 1.990,00 ден 1.491,00 ден Вага за телесна тежина / Патентирана сензорска технологија / Стаклена површина на вагата
K17GWII Бокал за греење вода 1.750,00 ден 1.291,00 ден Бокал за греење вода / Големина на садот: 1,7 l / Индикатор за нивото на водата / Автоматско исклучување / Заштита од прегревање
K17GW Бокал за греење вода 2.490,00 ден 1.891,00 ден Бокал за греење вода / Големина на садот: 1,7 l / Индикатор за нивото на водата / Автоматско исклучување / Заштита од прегревање
K17TRE Бокал за греење вода 3.590,00 ден 2.491,00 ден Бокал за греење вода / Големина на садот: 1,7 l / Дигитален / Индикатор за нивото на водата / Автоматско исклучување / Заштита од прегревање
SMK150B Мелница за кафе 1.590,00 ден Мелница за кафе / Моќност на моторот (max): 150 W / Капацитет на садот за мелење: 40 g / Материјал на ножот: Квалитетен нож од не'рѓосувачки челик / Регулација за мелење ,ситно-крупно
CW55SC Садови за готвење 2.390,00 ден 1.891,00 ден Код: 373598 / Садови за готвење / Gorenje / Линија: SILVER COUNTESS / Дно: Solarbase / Gorenje
JC803O Соковник 3.990,00 ден 3.151,00 ден Соковник / Моќност на моторот (max): 800 W / Број на брзини за лесно ракување: 3 / Волумен на садот за сок: 1 l / Лесно чистење
MRP330EA Миксер 2.250,00 ден 1.491,00 ден Миксер / Моќност на моторот (max): 330 W / Број на брзини за лесно ракување: 4 / AC мотор за сигурно работење
HBX485QW Рачен блендер 2.690,00 ден 2.191,00 ден Рачен блендер / Моќност на моторот (max): 480 W / DC мотор за економична употреба и долготрајност / Капацитет на садот за мешање и месење: 0,8 l
HBX884QE Рачен блендер 3.290,00 ден Рачен блендер / Моќност на моторот (max): 800 W / Број на брзини за лесно ракување: 6 / DC мотор за економична употреба и долготрајност / Капацитет на садот за мешање и месење: 0,8 l / Капацитет на садот за сечкање: 0,8 l
VC1621DPRII Правосмукалка 3.690,00 ден 2.791,00 ден DELTA POWER II / Правосмукалка / Со вреќичка / Број на додатоци: 1 / Универзална четка
VCK1802WF Правосмукалка 7.490,00 ден 5.890,00 ден ATLANTIS / Правосмукалка / Водена филтрација / Број на додатоци: 3 / Четка за паркет / Универзална четка
VCK1901WF Правосмукалка 7.590,00 ден 5.990,00 ден ATLANTIS 2 / Правосмукалка / Водена филтрација / Број на додатоци: 3 / Универзална четка
VC1601BUWD Правосмукалка 5.990,00 ден WET&DRY / Правосмукалка / Пластичен сад или вреќичка / Број на додатоци: 1 / Универзална четка
BARBYQ BY - Black Скара на јаглен 6.490,00 ден Скара на јаглен
BARBYQ OY - Orange Скара на јаглен 6.490,00 ден Скара на јаглен
ICG3400DP Индукциска плоча 10.890,00 ден 8.191,00 ден Индукциска плоча / Нивоа на јачина: 10 / Регулирање на температурата: Регулирање на температурата
BW330BY Грејач за храна и шишиња 1.690,00 ден Грејач за храна и шишиња
H17BY Овлажнувач за воздух - Baby линија 2.890,00 ден Овлажнувач за воздух - Baby линија / Ultra sonic технологија / Пареа: Ладна пареа
ST550BY Стерилизатор 3.290,00 ден Стерилизатор
K10BY 5 во 1 Aqua Station 4.290,00 ден 3.490,00 ден 5 во 1 Aqua Station / Големина на садот: 1 l / Дигитален / Индикатор за нивото на водата / Автоматско исклучување

Бела техника

W62Y2/S Машина за перење 14.990,00 ден 11.991,00 ден Машина за перење / Капацитет за перење: 6,5 kg / Број на вртежи на центрифугата: 800 rpm / Енергетска класа: A++
WA72SY2W Машина за перење 21.490,00 ден 15.491,00 ден Машина за перење / Капацитет за перење: 7 kg / Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm / Енергетска класа: A+++
W85F44P/I Машина за перење 26.990,00 ден 19.991,00 ден Машина за перење / Капацитет за перење: 8 kg / Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm / Енергетска класа: A+++(-10%) - троши 40% помалку енергија од машините со А енергетска класа / Инвертер мотор (PowerDrive)
WD73121 Машина за перење и сушење 35.990,00 ден 27.491,00 ден Машина за перење и сушење / Капацитет за перење: 7 kg / Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm / Енергетска класа: B
WD94141 Машина за перење и сушење 38.990,00 ден 35.990,00 ден Машина за перење и сушење / Капацитет за перење: 9 kg / Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm / Енергетска класа: A
D74SY2W Машина за сушење на алишта - кондензациска 22.990,00 ден 17.491,00 ден Машина за сушење на алишта - кондензациска / Електричен / Капацитет на сушење: 7 кг / Енергетска класа: B
FI4091AW Вертикален замрзнувач за вградување 14.690,00 ден 11.991,00 ден Вертикален замрзнувач за вградување / Енергетска класа: A+ / Бруто капацитет: 103 l / Тип на апарат: Вграден интегриран / Димензии (ШxВxД): 54 × 87,5 × 54,5 cm
RB4130AW Самостоен ладилник 16.990,00 ден 13.291,00 ден Самостоен ладилник / Енергетска класа: А / Бруто капацитет: 205 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 54 × 125,5 × 60 cm
RIU6092AW Вграден подпултен фрижидер - интегриран 19.990,00 ден Вграден подпултен фрижидер - интегриран / Енергетска класа: A++ / Бруто капацитет: 144 l / Тип на апарат: Под пулт интегриран / Димензии (ШxВxД): 59,6 × 82 × 54,5 cm
RBI4181E1 Вграден фрижидер - интегриран 23.690,00 ден Вграден фрижидер - интегриран / Енергетска класа: A+ / Бруто капацитет: 288 l / Тип на апарат: Вграден интегриран / Димензии (ШxВxД): 54 × 177,2 × 54,5 cm
RK6193LW4 Самостоен комбиниран фрижидер 28.990,00 ден Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: А+++ / Бруто капацитет: 326 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
RK6193LX4 Самостоен комбиниран фрижидер 29.990,00 ден 23.591,00 ден Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: А+++ / Бруто капацитет: 326 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6191CW Самостоен комбиниран фрижидер 24.490,00 ден 22.490,00 ден Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: A+ / Бруто капацитет: 325 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6191TW Самостоен комбиниран фрижидер 30.490,00 ден 24.990,00 ден Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: A+ / Бруто капацитет: 329 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6192MC Самостоен комбиниран фрижидер 31.590,00 ден Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: A++ / Бруто капацитет: 329 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6202TW Самостоен комбиниран фрижидер 34.990,00 ден 27.991,00 ден Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: A++ / Бруто капацитет: 363 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 64 cm
NRF7180AW Комбиниран фрижидер со горна комора 33.490,00 ден 29.111,00 ден Комбиниран фрижидер со горна комора / Енергетска класа: А / Бруто капацитет: 435 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 70 × 182 × 68 cm
RF60309OR Комбиниран фрижидер со горна комора 39.990,00 ден Комбиниран фрижидер со горна комора / Енергетска класа: A++ / Бруто капацитет: 296 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 173,4 × 64 cm
NRS9181CX Side by side 73.990,00 ден 61.491,00 ден Side by side / Енергетска класа: A+ / Бруто капацитет: 608 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 90,6 × 177 × 75,9 cm
ECT322KR Стаклокерамичка плоча 12.990,00 ден Стаклокерамичка плоча / Димензии (ШxВxД): 30 × 6,6 × 52 cm
ECT610X Стаклокерамичка плоча 14.690,00 ден 11.991,00 ден Стаклокерамичка плоча / Димензии (ШxВxД): 60 × 5,4 × 51,5 cm / Можност за заклучување
GW65CLI Плин 16.790,00 ден 13.991,00 ден Плин / Димензии (ШxВxД): 60 × 10,2 × 51 cm / Заштитени плински горачи
ECT680X Стаклокерамичка плоча 17.790,00 ден 14.991,00 ден Стаклокерамичка плоча / Димензии (ШxВxД): 60 × 5,4 × 51,5 cm / Можност за заклучување
ECT6SY2W Стаклокерамичка плоча 19.790,00 ден 15.191,00 ден Стаклокерамичка плоча / Димензии (ШxВxД): 60 × 5,1 × 51 cm / Можност за заклучување
ECT 610-ORA-W Стаклокерамичка плоча 21.190,00 ден 16.491,00 ден Стаклокерамичка плоча / Димензии (ШxВxД): 60 × 5,4 × 51 cm / Можност за заклучување
ECT680ORA Стаклокерамичка плоча 20.550,00 ден 15.991,00 ден Стаклокерамичка плоча / Димензии (ШxВxД): 60 × 5,1 × 51 cm / Можност за заклучување
ECT693ORAB Стаклокерамичка плоча 20.790,00 ден 14.991,00 ден Стаклокерамичка плоча / Димензии (ШxВxД): 59,5 × 5,1 × 52 cm / Можност за заклучување
ECS780USC Стаклокерамичка плоча 21.990,00 ден 17.291,00 ден Стаклокерамичка плоча / Димензии (ШxВxД): 75 × 4,7 × 51 cm / Можност за заклучување
G5112WJ Плински шпорет 12.790,00 ден Плински шпорет / Димензии (ШxВxД): 50 × 85 × 59,4 cm
K6110WG Комбиниран шпорет 16.390,00 ден Комбиниран шпорет / Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
WHT921E5X Декоративен ѕиден аспиратор 10.490,00 ден 8.291,00 ден Код: 474614 / Декоративен ѕиден аспиратор / Самостоен ѕиден кујнски аспиратор / Управување: Копче / Максимална бучавост: 66 dB(A)re1pW / Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 576 m³/h / Енергетска класа: C / Gorenje / Essential линија / Димензии (ШxВxД): 89,8 × 4,2 × 45 cm
WHI641E6XGB Декоративен ѕиден аспиратор 17.290,00 ден 14.591,00 ден Код: 474627 / Декоративен ѕиден аспиратор / Самостоен ѕиден кујнски аспиратор / Управување: Контроли на допир / Максимална бучавост: 66 dB(A)re1pW / Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 633 m³/h / Енергетска класа: B / Gorenje / Essential линија / Димензии (ШxВxД): 59,5 × 45 × 37,3 cm
WHI641E6XGW Декоративен ѕиден аспиратор 17.490,00 ден 15.191,00 ден Код: 491926 / Декоративен ѕиден аспиратор / Самостоен ѕиден кујнски аспиратор / Управување: Контроли на допир / Максимална бучавост: 66 dB(A)re1pW / Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 633 m³/h / Енергетска класа: B / Gorenje / Essential линија / Димензии (ШxВxД): 59,5 × 45 × 37,3 cm
DKG552-ORA-W Декоративен ѕиден аспиратор 30.990,00 ден 22.991,00 ден Код: 274961 / Декоративен ѕиден аспиратор / Самостоен ѕиден кујнски аспиратор / Управување: Преклопник / Максимална бучавост: 69 dB(A)re1pW / Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 625 m³/h / Енергетска класа: D / Gorenje / Gorenje Ora-Ïto / Димензии (ШxВxД): 55 × 51 × 38,8 cm
GV61010 Целосно вградна машина за садови 21.990,00 ден 14.991,00 ден Целосно вградна машина за садови / Енергетска класа: A++ / 12 стандардни сетови / Број на корпи: 2 / Целосен AquaStop / Димензии (ШxВxД): 59,8 × 81,5 × 55 cm
GV66261 Целосно вградна машина за садови 29.490,00 ден 26.991,00 ден Целосно вградна машина за садови / Енергетска класа: A+++ / 13 стандардни сетови (SpaceComfort) / Број на корпи: 2 / Целосен AquaStop / Автоматско отворање на вратата (TotalDry) / Тип на мотор: Инвертер мотор / Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm

Бојлери

GBK80ORRN 13.590,00 ден 11.801,00 ден Волумен: 72,6 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 50 × 81 × 50,7 cm
GBK100ORRN 14.590,00 ден 12.701,00 ден Волумен: 92,5 l / Начин на монтажа: Вертикално на ѕид / Димензии (ШxВxД): 50 × 95,5 × 50,7 cm

Грејни тела

OR2000MM Електричен радијатор 4.790,00 ден 3.491,00 ден Електричен радијатор / Димензии (ШxВxД): 28 × 64 × 42,5 cm

Продажни салони Gorenje:

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice