Simplicity пакет понуди - Gorenje
затвори
...

Simplicity пакет понуди

BO75SY2B
Вградна рерна BO75SY2B AdaptTech: Интелигентен систем на памтење / Вградна рерна / Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
+
ECT644SY2B
Стаклокерамичка плоча ECT644SY2B Стаклокерамичка плоча / Димензии (ШxВxД): 60 × 5,4 × 52 cm
+
DT6SY2B
Декоративен ѕиден аспиратор DT6SY2B Код: 579205 / Декоративен ѕиден аспиратор / Самостоен ѕиден кујнски аспиратор / Управување: Копче - simplicity / Максимална бучавост: 66 dB(A)re1pW / Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 618 m³/h / Енергетска класа: D / Gorenje / Simplicity 2 / Димензии (ШxВxД): 60 × 9,5 × 43,5 cm
+
RK61FSY2B
Самостоен комбиниран фрижидер RK61FSY2B Самостоен комбиниран фрижидер / Енергетска класа: A+ / Бруто капацитет: 326 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
+
GV6SY2B
Целосно вградна машина за садови GV6SY2B Целосно вградна машина за садови / Енергетска класа: A+ / 12 стандардни сетови / Број на корпи: 2 / Целосен AquaStop / Димензии (ШxВxД): 59,8 × 81,8 × 57 cm
=
BO72SY2B
Вградна рерна BO72SY2B Механички часовник за исклучување / Вградна рерна / Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
+
ECT644SY2B
Стаклокерамичка плоча ECT644SY2B Стаклокерамичка плоча / Димензии (ШxВxД): 60 × 5,4 × 52 cm
+
DT6SY2B
Декоративен ѕиден аспиратор DT6SY2B Код: 579205 / Декоративен ѕиден аспиратор / Самостоен ѕиден кујнски аспиратор / Управување: Копче - simplicity / Максимална бучавост: 66 dB(A)re1pW / Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 618 m³/h / Енергетска класа: D / Gorenje / Simplicity 2 / Димензии (ШxВxД): 60 × 9,5 × 43,5 cm
=
BO71SY2B
Вградна рерна BO71SY2B Вградна рерна / Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
+
ECT644SY2B
Стаклокерамичка плоча ECT644SY2B Стаклокерамичка плоча / Димензии (ШxВxД): 60 × 5,4 × 52 cm
=
BO75SY2W
Вградна рерна BO75SY2W AdaptTech: Интелигентен систем на памтење / Вградна рерна / Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
+
ECT644SY2W
Стаклокерамичка плоча ECT644SY2W Стаклокерамичка плоча / Димензии (ШxВxД): 59,5 × 5,4 × 52 cm
+
BM6240SY2W
BM6240SY2W Електронско управување / Функција SmartDisplay / Број на инфра греjачи: 1 / Димензии (ШxВxД): 59,5 × 39 × 39 cm
=
BO71SY2W
Вградна рерна BO71SY2W Вградна рерна / Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
+
ECT644SY2W
Стаклокерамичка плоча ECT644SY2W Стаклокерамичка плоча / Димензии (ШxВxД): 59,5 × 5,4 × 52 cm
=
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции