NoFrost промо модели - Gorenje
НЕМА ПОВЕЌЕ „ФРУСТРАЦИИ“!НЕМА МРАЗ. НЕМА ПРОБЛЕМИ.
1
NRK6191CW Самостоен комбиниран фрижидер 24.490,00 ден 22.490,00 ден Енергетска класа: A+ / Бруто капацитет: 325 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6202TX Самостоен комбиниран фрижидер 36.990,00 ден Енергетска класа: A++ / Бруто капацитет: 363 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 64 cm
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice