Еко акција - Gorenje
затвори
...
ЕКО АКЦИЈА НА GORENJEДонесете стар апарат и одберете НОВ од Горење по намалена цена!
1

Да ја зачуваме животната средина заедно! Ние ви гарантираме дека вашиот електронски отпад ќе биде рециклиран и нема да ја загадува околината!

Се што треба да направите е да донесете стар апарат, да добиете изјава за ПОПУСТ од вашиот продавач и да одберете НОВ апарат од асортиманот на Горење по намалена цена.

Правилникот кој важи за оваа акција, можете да го погледнете на линкот.

 

  • Попустот може да го искористите додека не се потрошат предвидените количини.
  • Попустот може да го искористите само за купување на производ од асортиманот на Горење.

 

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice