Пакет 8кг перење/сушење - Gorenje
затвори
...

Пакет понуда 8кг

W8503 Машина за перење 21.490,00 ден 19.490,00 ден Машина за перење / Капацитет за перење: 8 kg / Број на вртежи на центрифугата: 1.000 rpm / Енергетска класа: A+++
D854BJ Машина за сушење на алишта - кондензациска 24.990,00 ден Машина за сушење на алишта - кондензациска / Електричен / Капацитет на сушење: 1-8 kg / Енергетска класа: B

редовна цена 42.580 ден.

промо цена 38.590 ден.

_products/features/icon - SensoCare технологија

SensoCare технологија

Перфекција во перењето
SensoCare технологијата обезбедува да биде испран секој вид на ткаенина на најдобар можен начин. Таа секогаш ги испорачува оптималната комбинација на температура и количество вода, на време и брзина на вртежи. Ако, сепак, вашите алишта имаат потреба од извонредно специјална грижа, програмите за памучна и синтетичка ткаенина можат да работат во спрега преку дополнителни начини на перење и функции. NormalCare ќе ги испере алиштата според оптималната комбинација на сите четири параметри. За деликатните, има и специјални програми: TimeCare, AllergyCare и EcoCare. Така, перењето може да биде побрзо, поекономично или потемелно со циклусите за дополнително (екстра) плакнење.
Повеќе
Затвори
_products/features/icon - TotalWeightControl

TotalWeightControl

Супериорни резултати од перењето во однос на количеството облека
Сензорот ги приспособува сите параметри за количеството облека во барабанот. Ова води кон оптимално искористување на водата и моќноста, кон пократко перење и кон значително потивко работење. Полната кошница со алишта, без оглед колку и да е голема, ќе биде чиста и ќе мириса пријатно.
_products/features/icon - Долготраен грејач (DuraHeat)

Долготраен грејач (DuraHeat)

Безбедно и трајно
Редизајнираниот и надграден грејач вклучува заштитен систем за прегревање. Ова го продолжува времето на користење и ја прави машината за перење побезбедна при работење.
_products/features/icon - FiltrationSupreme

FiltrationSupreme

Најголем и најефикасен систем за филтрирање на пазарот
Gorenje има најефикасен систем за филтрирање во светот, што обезбедува 40% поефикасно филтрирање на воздухот отколку конвенционалните системи. Тој вклучува специјален 3D филтер инсталиран пред единицата за кондензација, филтер на вратата на машината за сушење и филтер во барабанот. Овие филтри ги фаќаат дури и најмалите делови од прав и од влакна од ткаенината од која се изработени алиштата. После циклусот на сушење, филтерот на вратата и филтерот на барабанот едноставно се пребришуваат.
Повеќе
Затвори

Микс

Обезбедува сигурно сушење на слични материјали со различни бои.
_products/features/icon - Систем против туткање за минимизирање на процесот на пеглање

Систем против туткање за минимизирање на процесот на пеглање

Горење машините за сушење на алишта се карактеризираат со Anti-Crease функција, која е проектирана за да го намали гужвањето на алиштата. Вртењето на барабанот и специјално дизајнираното 3Д ребро спречуваат ткаенините да се заплеткаат или да се стуткаат една во друга, што резултира со подобри резултати при сушењето на алиштата. Десет минутниот период на крајот на циклусот на сушење, полека ги лади алиштата за дополнително да ја намали можноста за гужвање на истите. Дури и кога машината за сушење не можете веднаш да ја испразните, алиштата нема да се изгужваат, благодарејки на автоматското, периодично вртење на барабанот во траење од најмалку еден час откако процесот на сушење ке биде завршен.
Повеќе
Затвори
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции