Посебна понуда - Gorenje
затвори
...

Посебна понуда

ORB152GR Самостоен ладилник 33990 27690 Енергетска класа: A++ / Бруто капацитет: 260 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm
ORK192O Самостоен комбиниран фрижидер 43490 35490 Енергетска класа: A++ / Бруто капацитет: 326 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 194 × 66,9 cm
ONRK193R Самостоен комбиниран фрижидер 58990 48990 Енергетска класа: А+++ / Бруто капацитет: 334 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 194 × 66,9 cm
ORB152RD-L Самостоен ладилник 33990 27690 Енергетска класа: A++ / Бруто капацитет: 260 l / Тип на апарат: Самостоен / Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice