новогодишна промоција - Gorenje

новогодишна промоција

D74SY2 D74SY2 Машина за сушење на алишта - кондензациска 22.990,00 ден 17.491,00 ден Достапно во: Електричен Капацитет на сушење: 7 кг Енергетска класа: B
WD94141 WD94141 Машина за перење и сушење 38.990,00 ден 35.990,00 ден Капацитет за перење: 9 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm Енергетска класа: A Потрошувачка на струја по циклус: 1,05 kWh
WD73121 WD73121 Машина за перење и сушење 35.990,00 ден 32.990,00 ден Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Енергетска класа: B Потрошувачка на струја по циклус: 1,23 kWh
GS62115X GS62115X Машина за миење садови - самостојна 19.790,00 ден Енергетска класа: A++ 12 стандардни сетови Број на корпи: 2 Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 59,8 × 84,5 × 60 cm
GS62115W GS62115W Машина за миење садови - самостојна 19.290,00 ден Енергетска класа: A++ 12 стандардни сетови Број на корпи: 2 Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 59,8 × 84,5 × 60 cm
GS52115X GS52115X Машина за миење садови - самостојна 18.690,00 ден Енергетска класа: A++ 9 стандардни сетови Број на корпи: 2 Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 44,8 × 84,5 × 60 cm
GS52115W GS52115W Машина за миење садови - самостојна 17.990,00 ден Енергетска класа: A++ 9 стандардни сетови Број на корпи: 2 Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 44,8 × 84,5 × 60 cm
NRK6193TX NRK6193TX Самостоен комбиниран фрижидер 44.990,00 ден 35.990,00 ден Енергетска класа: А+++ Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
RK6161AX RK6161AX Самостоен комбиниран фрижидер 23.490,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 304 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 162 × 64 cm
MO4250CL MO4250CL 6.990,00 ден Достапно во: Механичко управување Број на инфра греjачи: 1
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice