Нови апарати SDA - Gorenje
затвори
...

Нови апарати SDA

CWAL 3/1BK Садови за готвење 3.990,00 ден 3.450,00 ден Код: 665028 / Садови за готвење / Gorenje / Линија: BLACK COLLECTION / Површина која спречува лепење на храната / Gorenje
CWAL 28FBK Садови за готвење 1.990,00 ден 1.550,00 ден Код: 665477 / Садови за готвење / Gorenje / Линија: BLACK COLLECTION / Површина која спречува лепење на храната / Gorenje
CWAL 24FBK Садови за готвење 1.490,00 ден Код: 665401 / Садови за готвење / Gorenje / Линија: BLACK COLLECTION / Површина која спречува лепење на храната / Gorenje
SGT2400MVPRO Парен генератор 7.990,00 ден Парен генератор / Моќност на грејачот: 2.400 W / Индикатор на температура / Perfect Glide површина за пеглање
M450BS Миксер со сад за матење и месење 3.890,00 ден Миксер со сад за матење и месење / Моќност на моторот (max): 450 W / Број на брзини за лесно ракување: 5 / AC мотор за сигурно работење / Капацитет на садот за мешање и месење: 2 l
M450B Миксер 1.890,00 ден Миксер / Моќност на моторот (max): 450 W / Број на брзини за лесно ракување: 5 / AC мотор за сигурно работење
K17INF Бокал за греење вода 3.490,00 ден 2.791,00 ден Бокал за греење вода / Големина на садот: 1,7 l / Индикатор за нивото на водата / Автоматско исклучување / Заштита од прегревање
K15KARIM Бокал за греење вода 3.590,00 ден Бокал за греење вода / Големина на садот: 1,5 l / Индикатор за нивото на водата / Автоматско исклучување / Заштита од прегревање
K17TRE Бокал за греење вода 3.590,00 ден 2.491,00 ден Бокал за греење вода / Големина на садот: 1,7 l / Дигитален / Индикатор за нивото на водата / Автоматско исклучување / Заштита од прегревање
K17GWII Бокал за греење вода 1.750,00 ден 1.291,00 ден Бокал за греење вода / Големина на садот: 1,7 l / Индикатор за нивото на водата / Автоматско исклучување / Заштита од прегревање
VC1621PSWS Правосмукалка 3.690,00 ден 3.100,00 ден POWER SLIDE / Правосмукалка / Со вреќичка / Број на додатоци: 1 / Универзална четка
VC1825PSWG Правосмукалка 4.290,00 ден 3.791,00 ден POWER SLIDE / Правосмукалка / Со вреќичка / Број на додатоци: 1 / Универзална четка
VC2221GLW Правосмукалка 5.690,00 ден G FORCE LITE / Правосмукалка / Со вреќичка / Број на додатоци: 3 / XpandZone четка
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice