промо модели - Gorenje
затвори
...

промо модели

D724BL Машина за сушење на алишта - кондензациска 20.990,00 ден Електричен / Капацитет на сушење: 7 кг / Енергетска класа: B
D744BJ Машина за сушење на алишта - кондензациска 22.990,00 ден Електричен / Капацитет на сушење: 7 кг / Енергетска класа: B
D74SY2W Машина за сушење на алишта - кондензациска 22.990,00 ден 17.491,00 ден Електричен / Капацитет на сушење: 7 кг / Енергетска класа: B
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice