Упатства за употреба - Gorenje
затвори
...

Упатства за употреба

Моделна ознака или шифра на производот
На пример WA65205 или 154235
Шифрата на производот се состои од 6 броеви и истата можете да ја пронајдете на натписната табличка на самиот апарат или во гарантниот лист.
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции