Контакт - Gorenje
Мени+
затвори
...

Контакт

Продажни салони Gorenje

Горење ДООЕЛ Скопје

Адреса:  8ми септември бр. 18 лок. 10, 1000 Скопје, Македонија
Телефон 1:  +389 (0)2 3062 199
Телефон 2:  +389 (0)2 2448 880 
Телефон 3: 
+389 (0)2 3088 150 
E-mail:  gorenje@gorenje.com.mk

Поддршка

Единствен број на овластениот сервис за цела Македонија
02/32 99 111
Работно време на центарот за поддршка:
пон-пет 08:00-16:00, саб 09:00-13:00
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции