Gorenje сервисен центар - Gorenje
затвори
...

Gorenje сервисен центар

Единствен број на овластениот сервис за цела Македонија
02/32 99 111
Работно време на центарот за поддршка: пон-пет 08:00-16:00, саб 09:00-13:00 ч.
За пријава на дефект на апарат од Gorenje јавете се на единствениот телефонски број на овластениот Gorenje сервис за Македонија: 02/32 99 111. Операторот ќе ја забележи вашата пријава и на вашата адреса ќе го испрати сервисерот кој е најблиску до вас. При пријава на дефект, потребни се информации за артиклот и серискиот број на апаратот, како и датумот од фискалната сметка на кој е купен производот.

Овластен сервис Gorenje

Партизански одреди бр. 31 л. 29/30 (ТЦ Буњаковец)
1000 Скопје

Т: +389 (0)2/ 32 99 111

Работно време:

пон-пет 08:00-16:00, саб 09:00-13:00

 

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции