Gorenje овластен сервис - Gorenje
затвори
...

Gorenje овластен сервис

Единствен број на овластениот сервис за цела Македонија
02/32 99 111
Работно време на центарот за поддршка: пон-пет 08:00-16:00 ч., саб 09:00-13:00 ч.

За совет, одржување и поправка на апаратите од Gorenje контактирајте го овластениот сервис со најразвиена сервисна мрежа во Македонија. Сите сервисни центри се опремени со најчесто бараните резервни делови и со тоа во повеќето случаи осигуруваме брз одговор и поправка на апаратите.

За оригиналните резервни делови од Gorenje кои се вградени од страна на овластениот сервис на Gorenjе даваме гаранција од 6 месеци со приложување на фискалната сметка за услугата и за резервниот дел.

 

Резервни делови

Оригинални резервни делови за апаратите од Gorenje можете да купите кај сите овластени сервисери кои ви нудат и стручно вградување на купениот резервен дел.

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции