Со #simplyfans на EURO2020 - Gorenje
затвори
...

Архива на новости

Вторник, 18. Maj 2021

Со #simplyfans на EURO2020

Со #simplyfans на EURO2020

Освојте две карти за UEFA Euro2020 со Gorenje! Сѐ што треба да направите е да ја посетите веб страницата на #simplyfans, да ги пронајдете 5. разлики на сликите и да го пополните формуларот најдоцна до 04.06.2021 година. Со тоа ќе имате шанса да освоите 2 билети за УЕФА Евро 2020 или некои други интересни награди.

 

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice