Голема наградна игра GardenFresh by Gorenje - Gorenje
затвори
...

Архива на новости

Среда, 2. Септември 2020

Голема наградна игра GardenFresh by Gorenje

Голема наградна игра GardenFresh by Gorenje

Купете самостоен вграден или двовратен фрижидер од Gorenje, пополнете го формуларот и играјте за главната награда – ваучер во вредност од 30.000 денари. Ве очекуваат и други вредносни наградни со кои може да го опремите домот со одлични апарати од Gorenje.

  • 1 награда во вредност од 30.000 денари
  • 3 награди во вредност од 10.000 денари
  • 5 награди во вредност од 5.000 денари
  • 10 награди во вредност од 1.500 денари

Наградната игра трае од 1.септември до 31. октомври 2020 година.

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice