GardenFresh комбинирани фрижидери од Gorenje - Gorenje
затвори
...

Архива на новости

Вторник, 1. Септември 2020

GardenFresh комбинирани фрижидери од Gorenje

GardenFresh комбинирани фрижидери од Gorenje

Изборот на нов фрижидер е голем чекор. Потребен ви е вистинскиот, кој долго време ќе ја одржи храната свежа и ќе се прилагоди на сите ваши потреби. Со напредните функции кои ќе осигурат свежина и кои ги следат вашите потреби, GardenFresh е вистинскиот избор.

  • AdaptTech - ја прилагодува температурата според вашите навики и ја продолжува свежината на храната
  • IonAir со MultiFlow 360° - јонизиран воздух кој ги отстранува несаканите мириси и ја одржува храната во совршена состојба
  • Convert FreshZone - ја конвертира целта на фиоката за месо, така што овошјето и зеленчукот остануваат свежи подолго време
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice