Пролетно чистење со g-force правосмукалките од Gorenje - Gorenje
затвори
...

Архива на новости

Петок, 10. Април 2020

Пролетно чистење со g-force правосмукалките од Gorenje

Пролетно чистење со g-force правосмукалките од Gorenje

Kолекцијата G-Froce правосмукалки на Gorenje се врвен производ кој значително помалку троши електрична енергија и се крајно ефективни во својата работа, што овозможува лесно да се заврши чистењето, за да остане повеќе време за уживање.

10.04 до 10.05.2020 година спроведуваме акција Пролетно чистење со g-force правосмукалките од Gorenje. Во текот на овој промотивен период, за одредени модели, покрај намалените цени, одобруваме и промотивната продолжена гаранција од 5 години.

Како и кај апаратите од бела техника, за да се оствари правото и за оваа продолжена гаранција, задолжително е БЕСПЛАТНО регистрирање на апаратот на gorenje.com.mk во рок од 30 дена од денот на купување.

Промоцијата важи за следните 4 модели на правосмукалки.

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции