Ден со семејството и Горење - Gorenje
затвори
...

Архива на новости

Вторник, 1. Октомври 2019

Ден со семејството и Горење

Ден со семејството и Горење

На 5 октомври (сабота), од 11 до 14 часот во Горење Студио во Аеродром ќе се одржи забавен настан: Ден со семејството и „Горење“.

Посетителите ќе можат да го проследат кулинарското шоу во живо со готвачот Давор Панчевски (Dave's Kitchen). Дегустации, демонстрации и многу изненадувања ќе бидат дел од овој настан.

За гостите, готвачот ќе зготви вкусен појадок (вафли, свеж леб, џем) подготвен со уредите на Горење. Во меѓувреме ќе се служат свежо цедени сокови и вода. Овој семеен настан е одлична можност посетителите да поминат квалитетен саботен ден со најблиските и да уживаат во дегустирањето на вкусната храна и на свежите пијалоци.

„Горење“ мисли и на најмладите гости. За нив, ќе биде достапно катче за играње.

Во денешното брзо време во кое живееме, со помош на модерните апарати може да се намали товарот на готвењето како неопходна активност, да се поедностави нашиот живот, а преку тоа да се помине поголем дел од времето со семејството и со пријателите.

Сите посетители на настанот ќе имаат можност да ги купат апаратите од VitaWay колекцијата на апарати за здрав живот со промотивен попуст од 15%, а ги очекуваат и други одлични понуди и подароци. 

Горење студио се наоѓа во Аеродром, на улица Видое Смилевски- Бато број 2Б. Ги покануваме сите наши соседи, и сите оние кои се расположени за убава дружба да не посетат на настанот.

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции