Двоен кешбек од 6% до 31.05.2019 година! - Gorenje
затвори
...

Архива на новости

Четврток, 2. Maj 2019

Двоен кешбек од 6% до 31.05.2019 година!

Двоен кешбек од 6% до 31.05.2019 година!

Со НЛБ haPPy картичките добијте ДВОЕН КЕШБЕК за секое купување во продажните салони на Gorenje до 31-ви мај!

Во периодот од 22.4.2019 до 31.5.2019 година искористете ги поволностите на вашата НЛБ haPPy кредитна картичка и со секоја ПОС трансакција реализирана во продажните салони на Gorenje во Карпош и во Ново Лисиче, следува двојно поголем износ на кешбек (поврат на средства). Двојниот кешбек за време на промотивниот период е 6% од износот на трансакцијата.

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции