Baby collection - Gorenje
затвори
...

Архива на новости

Вторник, 2. Maj 2017

Baby collection

ЗА ЦЕЛОСНА ГРИЖА ЗА ВАШЕТО БЕБЕ

Колекција на апарати за грижа за бебиња и за мали деца

Толку многу треба да се стори кога ќе пристигне бебето!

Околу Вас и околу Вашето бебе ќе има многу работа. Многу радост, но и многу грижи. Baby-линијата од Gorenje ќе ги оттргне Вашите грижи. Тука сме да го направиме Вашиот нов возбудлив живот полесен и посреќен. Сите апарати на Baby-линијата од Gorenje ќе ви бидат од полза. Тие имаат една заедничка работа: ги даваат резултатите што ги сакате.

Апаратите од Baby-линијата од Gorenje се компактни по големина, така што лесно ќе најдете место за нив. Дизајнирани се во ЕУ и наменети се за младите семејства. Секогаш ќе ви бидат на дофат, бидејќи се лесни за употреба, за чистење и одржување. Тие се направени во согласност со строгите еколошки стандарди и без какви било штетни хемикалии. Тие се направени од материјал без БПА.

За повеќе информации за Baby-линијата од Gorenje кликнете на следниот линк.

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции