No frost. No problems. - Gorenje
затвори
...

Архива на новости

Среда, 1. Јуни 2016

No frost. No problems.

No frost. No problems.
Во Gorenje, секогаш настојуваме да ги комбинираме најкорисната технологија и прекрасниот дизајн.

Нашите апарати ќе го комплетираат изгледот на вашиот дом и ќе ви помогнат да уживате во животот. Внимателно избраните бои и материјали ги надополнуваат нашите најдобри производи. Грижејќи се за своите клиенти, дизајнирајќи нови производи и предизвикувајќи се себеси, Gorenje создава придобивки за своите корисници и се фокусира на функционалноста и корисноста на апаратите. Нашите производи се практични, а пред се, тие се ориентирани кон клиентите.

Сакаме да ги истражуваме и да ги користиме сите погодности што ни ги нуди технологијата. Во Gorenje секогаш сме еден чекор понапред и настојуваме да им понудиме на нашите драги клиенти нови можности кои ќе им го олеснат секојдневниот живот.

Посебно внимание им посветуваме на комбинираните фрижидери, бидејќи тие се најважниот дел од сечиј дом. Подобрената NoFrost Plus технологија е интелигентно дизајнирана за да се прилагоди на потребите на модерниот живот. Овозможува поефикасна циркулација на ладниот воздух. На овој начин се елиминира влагата и се спречува таложење на мраз во внатрешноста на замрзнувачот и на смрзната храна и кутиите.

Сите сакаме замрзната храна да остане вкусна и здрава. NoFrost технологијата од Gorenje ќе ги чува сите кутии со замрзната храна чисти и уредни. Покрај тоа што на овој начин ќе ви биде попрегледно во замзнувачот, просторот за складирање е пооптимален и простран.

И бидејќи нема потреба да го одмрзнувате или чистите фрижидерот, можете да поминете повеќе време со вашите најблиски.

Сакаме да го имате само она што го нуди нашата најдобра технологија - помалку потрошена електрична енергија и повеќе свежа храна!

Повеќе информации за NoFrost комбинираните фрижидери од Gorenje на следниот линк.

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции