Октомври 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Вградни пакети по промотивни цени и ПОДАРОК пица сет
 
 

Mирисот на вкусната храна нека ги собере сите членови на семејството! Уживајте во подготовката на вкусни рецепти со вградните рерни и плочи за готвење на Gorenje!

Со купен пакет (рерна + плоча)  добивате ПОДАРОК - ПИЦА сет со чија помош ќе подготвите неверојатни пица рецепти за заедничка филмска вечер.

Акцијата трае до 31 октомври 2021 година или до потрошување на залихите.

 
Погледнете ги сите пакети и одберете >>
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk