Октомври 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
ПОДАРОК пица сет со пакет вградна рерна и плоча
 
 

Кујната е срцето на домот! Тоа е место каде се собираме со најблиските и уживаме во храната, но и во заедничко време и разговори. Gorenje знае колку е важен овој центар на домот и затоа подготви одлични пакети за секој дом - НАМАЛЕНИ ЦЕНИ на вградни пакети за готвење (рерни и плочи) и подарок ПИЦА сет за уште повеќе убави моменти!

* Акцијата трае до 31 октомври 2021 година или до потрошување на залихите.

 
Погледнете ги сите пакети и одберете >>
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk