Септември 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Чистете безгрижно 5 години!
 
 

Gorenje ви ја претставува линијата на G-Force правосмукалки со топ перформанси, голема моќ на всисување, висока ефикасност во собирањето на нечистотиите и 5 години продолжена гаранција! 

Од 15.09 до 15.11.2021 година одберете еден од g-force моделите со намалена цена и уживајте во промотивната продолжена гаранција од 5 години.*

Добри кон вас, брутални кон прашината!

 

*Задолжителна е регистрација на gorenje.com.mk

 
Повеќе >>
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk