Септември 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Чистете безгрижно 5 години!
 
 

Во текот на една седмица треба да усисуваме во домот онолку пати колку што има членови на семејството кои живеат во домот. Тоа е препорака од експертите за одджрување на чиста средина, а чистата средина значи повеќе здравје за секој член

G-Force правосмукалките се креирани за лесна секојдневна употреба, што дури и најмалите членови ќе го научат управувањето. Тие се вашиот нов член на домот кој ќе се грижи ефикасно и брзо да завршите со чистење, со тивка работа и чист воздух во просторот.

 
Не заборавајте дека од 15.09 до 15.11.2021 година можете да одберете еден од g-force моделите со намалена цена и да уживате во промотивната продолжена гаранција од 5 години.*

Добри кон вас, брутални кон прашината!

 

 

 
 
Повеќе >>
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk