Октомври 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Чистете безгрижно 5 години!
 
 

Чистењето може да стане вашата омилена обврска во домот со g-force правосмукалките! Лесно ќе се движите без да го оштетите подот или мебелот, ќе ги отстраните сите нечистотии брзо поради двојниот канал за вшмукување и најбитно ќе оставите чист воздух позади вас со ефикасниот ХЕПА филтер кој уништува до 99% од бактериите и алергените.

До 15.11.2021 година одберете еден од g-force моделите со намалена цена и уживајте во промотивната продолжена гаранција од 5 години.*

Добри кон вас, брутални кон прашината!

 

*Задолжителна е регистрација на gorenje.com.mk

 
Повеќе >>
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk