Септември 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Шарена паста со кремаст тофу сос
 
 
Барате идеја за лесен и здрав ручек? Не барајте повеќе!
Еве го нашиот предлог: шарени тестeнини во кремаст тофу сос со печурки.
 
Рецепт
 
Други едноставни рецепти
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk