Август 2021 Доколку пораката не се прикаже, отворете го во прелистувач.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Промотивни цени на 40 апарати!
 
 

Од мали апарати за домаќинство до целосно опремување на домот! Изберете од летната акциска понуда на Горење!

*Акцијата важи до 30.09.2021 или до истекот на залихите

 
Промо апарати >>
 
 
 
 
   
 
 
Не сакате повеќе да примате newsletter? Одјавете се овде
 
 
www.gorenje.com.mk